Tuesday, May 26, 2009

this weird obsession.




Curik from Kak Jyss punye blog :)

I miss him already.

9 comments:

  1. kita tgk mcm mana umah ko brubah lpas ada kucing nnt....hehe

    ReplyDelete
  2. awww look how happy u r =)

    ReplyDelete
  3. sidek : HAHA aku mmg tak klua umah dah beb.the era of going out has come to an end.so shopping jgn ajak aku.hahaaha

    anonymous : haha,yes yes :)

    ReplyDelete
  4. uish ckap dgn ego skali..ingat stakat ni aku ajak kluar
    shopping bila psal psatuan..ko pulak ajak aku kluar sbb brang sndiri n nk aku drive..
    jgn nnt aku dgr ajak wayang lg k..hehehe (ugutan tegas d sni...)

    ReplyDelete
  5. hehe nnt watle open house skali aku nyibuk dtg jap nk main dgn kucing ko..jgn kdekut sgt dgn aku....

    ReplyDelete
  6. kak jas call td.nihonjin tu kate kucing tu sakit :( i wont be able to get him :(

    ReplyDelete
  7. nak bela kucing ke?jenis ape?
    erm dgr kate asma...bole ke pegang2 kucing nih?*byk tanye plak*

    ReplyDelete
  8. taktau la jns ape,it stated there hybrid.mixed ones.
    dlu ade asma,tapi skrg mild lelah je,dah tak kronik dah :) so takpe kott :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...